Si fillim të duhet një lidhje interneti mundesisht mbi 7MBPS.

Platforma jonë është e mundur të shikohet në:
Kompjuter
PC
Laptop
Android BOX
Smartphone

Krijimi i një llogarie dhe marrja e asaj nga ju ka kosto për GOLD IPTV.
Kështu që para se të blini një abonim tek ne të jeni plotësisht të bindur sepse ndryshe nuk mund të bejmë një heqje të abonimit pasi ju e keni marrë atë.
Nëse s'jeni të sigurt se cilin abonim doni të blini mund të kontaktoni me ne t'ju ofrojmë ndihmë.

Mënyrat e pagesës për të blerë GOLD IPTV janë si më poshtë:

PayPal
Skrill
Neteller
MoneyGram

Mundesh të marrësh lekët mbrapsht nëse ke paguar për një abonim dhe GOLD IPTV ende s'ta ka siguruar një të tillë.

Mundesh ta shikosh listën e kanaleve këtu.
Disa nga kanalet në listë mund të jenë edhe "offline" ndërsa edhe kanale të tjerë mund të shtohen në të ardhmen kështu që lista nuk mund të jetë e përditësuar siç duhet.
Kini parasysh se disa nga kanalet që ofrojnë evente sportive janë vetëm gjatë kohës qe ka ndeshje LIVE.

Patjetër që mundesh. Ne ofrojmë një 24H test dhe mundesh ta marrësh atë duke na kontaktuar në format tona të kontaktit.
Ju lutem kini parasysh se gjatë disa eventeve të rëndesishme sportive si përshembull finale etj, testimi nuk është i mundur.

Serverat tanë janë shumë stabël edhe janë 99.99% te gatshëm. Gjithashtu kemi edhe eksperta në mirëmbajtjen e tyre 24/7.
Nëse keni probleme të hapni listën shikoni më parë për:
Mbase po përdor një VPN të ngadaltë.
Mund ta fikësh VPN dhe ta ndezesh prapë.
Mbase kompania e internetit të ka bllokuar IPTV dhe s'mundesh të shikosh.