Në fillim provoje • pastaj paguaje

Më shumë se 16000+ kanale televizive dhe 10,000+ VODs

Shërbimet tona

Shiko se çfarë shërbimesh ofrojmë

Mijëra kanale televizive

GOLD IPTV ju ofron kanale televizive nga e gjitha bota duke përfshirë të gjitha kanalet shqiptare, sport, europiane si edhe shumë të tjera.

Shiko nga çdo pajisje

GOLD IPTV funksionon me Smart TVs, Android, Amazon Fire Stick, KODI, MAG dhe çdo pajisje tjetër që mundëson hapjen e skedarit M3U.

Më shumë se 16000+ kanale televizive dhe 10,000+ VODs

Të gjitha kanalet e preferuara në një llogari!
Kemi mbledhur të gjitha kanalet më të mira dhe më të famshme në një llogari.
Mund të shikosh serialet dhe TV show-t e preferuar menjëherë.

Pse të zgjidhni GOLD IPTV

Më shumë se 10 vite që operojmë në këtë treg

Përditësim automatik

Shtojmë kanale si edhe VOD te reja vazhdimisht. Pasi të abonohesh do marrësh çdo përditësim falas për gjithë kohën e abonimit.

Kualitet maksimal 4K/HD/FHD

Shumica e kanaleve që GOLD IPTV ofron janë në formatin HD edhe disa në formatin 4K.

Playlist-ë e personalizuar

Playlista është e personalizuar për ty. Mund të shtosh/heqësh grup kanalesh që dëshiron mjafton vetëm të na kontaktoni për të.

SPORTE
SERIALE
LAJME
DOKUMENTARË
FILMA
FËMIJË

Na kontakto

Jemi këtu për ju.

Adresa
Rruga E Dibres, Tiranë - Shqipëri
E-Mail
info@goldiptv.al
IPTV